De afsluiting van het Pentatlontoernooi 2017 voor senioren uit Hapert vond onder grote belangstelling plaats op vrijdag 25 augustus in steunpunt De Kloostertuin te Hapert.
De halve finales kenden een bijzonder spannend verloop. De eerste halve finale werd gespeeld door Piet Leermakers en Ruud Geboers. Na een gelijk opgaande strijd werd deze  partij gewonnen door Ruud Geboers.

In de tweede halve finale speelden Wil Vissers en Herman Wilting tegen elkaar. Deze partij had eveneens een spannend verloop en werd door Herman Wilting gewonnen.
De wedstrijd om de derde en vierde plaats tussen Piet Leermakers en Will Vissers werd door Wil Vissers in zijn voordeel beslist.

Absoluut hoogtepunt was de finale. Deze finale werd gespeeld door Herman Wilting en Ruud Geboers. De winnaar en kampioen van Hapert werd Herman Wilting.

Piet Louwers verrichtte samen met Jozef Faes  de prijsuitreiking van dit spannend verlopen toernooi. Nadat alle prijswinnaars hun prijzen en bloemen hadden ontvangen, bedankte Piet in lovende woorden de beheerders en gastvrouwen van het steunpunt voor de gastvrijheid tijdens het toernooi en de coördinatoren, schrijvers en tellers voor de prettige samenwerking. Het bestuur van steunpunt “ De Kloostertuin “ kan terugzien op een uitstekend geslaagd evenement.

De volgende biljartactiviteit is het KBO toernooi dat op maandag 28 augustus begint en waaraan 78 biljarters zullen deelnemen. Alle senioren van Hapert van 50 jaar en ouder die buiten het arbeidsproces zijn, hebben hiervoor kunnen inschrijven.