BEHALVE SPANNING WAS HET OOK EEN GEZELLIGE DRUKTE BIJ DE FINALES VAN HET KLOOSTERTUIN BILJARTTOERNOOI VAN HAPERT.
NA EEN ENERVERENDE STRIJD WERD THEO SPOOREN KAMPIOEN DRIEBANDEN EN MARTIEN VAN HEES KAMPIOEN LIBRE.

Onder grote belangstelling vond de afsluiting plaats van het Kloostertuin biljarttoernooi.De halve finales driebanden werden gespeeld door Theo Hoeks en Piet Leermakers. Deze partij werd gewonnen door Piet Leermakers. In de tweede halve finale speelde Toon van Moll tegen Theo Spooren. Deze halve finale werd gewonnen door Theo Spooren.

Ook de halve finales libre waren bijzonder spannend. De eerste halve finale werd gespeeld door Martien van Hees en Wil Daniëls. Deze partij werd gewonnen door Martien van Hees. In de tweede halve finale moest Wim van Hamont het opnemen tegen Harrie Vissers. Wim van Hamont was hier de winnaar.

De finale in het driebanden ging tussen Theo Spooren en Piet Leermakers. Na een spannende partij werd Theo Spooren uiteindelijk de terechte winnaar.Om de derde en vierde plaats besliste Toon van Moll de partij tegen Theo Hoeks in zijn voordeel. 
De finale van het libre ging tussen Martien van Hees en Wim van Hamont. Ook in deze finale werden goede prestaties geleverd met Martien van Hees als de uiteindelijke winnaar.Wil Daniëls en Harrie Vissers speelden een mooie partij om de derde en vierde plaats. De partij werd gewonnen door Wil Daniëls.

Martin Hendriks bedankte de coördinatoren, de beheerders en gastvrouwen van het steunpunt, de biljarters, de schrijvers en tellers van de partijen en de redactie van het weekblad PC 55 voor de prettige samenwerking.

De prijsuitreiking werd verricht door Martien Hendriks, Jozef Faes en Bert Swaanen .
Na felicitaties aan de winnaars Theo Spooren en Martien van Hees en de overige finalisten gingen zij over tot de uitreiking van de prijzen en bloemruikers aan de winnaars en finalisten van het Kloostertuin biljarttoernooi 2017.

Aan dit mooie evenement hebben 76 biljarters deelgenomen en volgend jaar wordt dit toernooi zeker opnieuw georganiseerd. De Kloostertuin kan terugzien op een uitstekende organisatie, waarbij de biljarters 20 weken hun hobby op een fijne wijze hebben kunnen uitoefenen.Het volgende toernooi is het KBO Pentatlon toernooi en dat begint op 7 juni 2017.

Alle ouderen van Hapert, die lid van de KBO zijn of willen worden, kunnen zich bij Harrie van Hoof, tel. no: 38 53 72 of bij Theo Spooren, tel.no: 38 60 71 opgeven om het toernooi mee te spelen. Schrijf snel in voor dit toernooi, want organisatie moet snel worden afgerond.